Samenwerken als familiebedrijf

SOS Kinderdorpen gelooft in de kracht van familie. Een veilige en liefdevolle familie is cruciaal voor een kind om zich te ontwikkelen tot een zelfstandige volwassene. Daarom ondersteunen we kwetsbare families bij de zorg en opvoeding van hun kinderen en geven we kinderen die geen familie meer hebben een nieuw liefdevol thuis binnen een SOS familie in een van onze kinderdorpen.

Een familiebedrijf is bijzonder

Want het wordt gebouwd, gedragen en gekoesterd door mensen die onvoorwaardelijk met elkaar zijn verbonden. Deze hechte familiebanden zijn de basis voor een solide bedrijfsvoering en zorgen ervoor dat er beslissingen worden genomen die in het belang zijn van volgende generaties. Een familiebedrijf vaart op loyaliteit en continuïteit. De familie weet hoe belangrijk het is om te investeren in de overdracht naar een volgende generatie. Immers, kinderen zijn de toekomst. 

SOS Kinderdorpen gaat vanuit de gedeelde familiewaarden samenwerkingen aan met familiebedrijven. Door familiepartner te worden van SOS Kinderdorpen wordt er duurzaam geïnvesteerd in families. Op deze manier veranderen wij de levens van kinderen én van hun kinderen. Want wat een kind leert, geeft een kind door. 

Families voor Families - Because no child is born to grow up alone

Families voor Families biedt Nederlandse families de mogelijkheid om families in kwetsbare situaties te versterken en zo een kind daar dezelfde kansen te geven als kinderen hier. Ook als familiebedrijf kunt u op deze manier een directe impact maken en het leven van kinderen en hun familie blijvend positief veranderen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om uw personeel te betrekken bij een samenwerking met SOS Kinderdorpen. Hierbij kunt u denken aan een gezamenlijke actie zoals een marathon of challenge.

Lees meer over Families voor Families

Familiebedrijven over de samenwerking met SOS Kinderdorpen

testimonial Royal Fassin
Verschillende families van familiebedrijven, zoals de familie Doeksen, Ouborg en Fassin, steunen Families voor Families: 

“In 2013 ben ik met mijn gezin naar Madagascar, één van de armste landen ter wereld, met vakantie geweest en hebben we twee SOS kinderdorpen bezocht. Wij zijn toen overtuigd van de goede opzet en aanpak van SOS Kinderdorpen. Als familie van een familiebedrijf spreekt ‘familie is je basis’ ons zeer aan. Het zou fantastisch zijn wanneer meer familiebedrijven zich willen inzetten om de meest kwetsbare onder ons, kinderen, een betere toekomst te bieden via SOS Kinderdorpen.” – Thomas Fassin

Namens Royal Fassin BV en Katja Fassin BV

Persoonlijk contact Familiebedrijven en Families voor Families

samenwerken bedrijven goed doel
 

Wilt u meer weten over Families voor Families en de projecten die u kunt steunen met uw familiebedrijf? Ik ga graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Daan Meurer

Relatiemanager familiebedrijven & Families voor Families
daan@soskinderdorpen.nl
T 020 51 21 696
M 06 52 14 02 00

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Familiebedrijven pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Steun als partner / Doneren als Bedrijf / Familiebedrijven mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */