Word een WereldBeterMaker!

Kinderen uit Nederland mogen zich al jaren tot de gelukkigste ter wereld rekenen. Jullie als ervaringsdeskundigen hebben misschien wel een idee hoe kinderen die het niet zo goed hebben getroffen als de meeste kinderen hier, in een betere situatie kunnen komen. Jochem daagt jullie daarom uit om in zijn theatershow samen met elkaar mee te denken over dit vraagstuk.

Jochem van Gelder: “Als ik in die 10 jaar Praatjesmakers iets heb geleerd, is het wel dat kinderen soms de meest briljante oplossingen hebben voor de meest ingewikkelde vraagstukken. We willen naast het maken van een leuke show voor de kinderen, hen ook bewust maken van het feit dat lang niet alle kinderen het zo goed hebben. We willen daarom met hen een genootschap gaan vormen omdat wij vinden dat het saamhorigheidsgevoel niet ophoudt bij het verlaten van het theater. Zou geweldig zijn als wij de kinderen het gevoel kunnen geven dat zij een beetje het verschil kunnen maken. En, hoe gaaf zou het zijn als alle ideeën van de geluksambassadeurs, gebundeld in een boek kan worden overhandigd aan onze premier, of zelfs wel aan de VN!” 

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Wereldbetermakers pagePrefix= breadCrumb=Help mee / SOS kids / Wereldbetermakers mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */