Skip to main content

Nalatenschap familie Molenhuis

Familie Molenhuis - nalatenschap SOS Kinderdorpen

"We laten na aan kinderen die het hard nodig hebben" - Familie Molenhuis

Tijdens een vakantie in Kaapverdië bezocht het echtpaar Imke en Henk Molenhuis een SOS kinderdorp op het eiland São Tiago.

Onvergetelijk

"We zagen dat er erg goed werk werd verricht. De kinderen kregen eten, een thuis en ze werden ook opgeleid voor een praktische baan in de maatschappij. De tevredenheid en de blijdschap die de kinderen uitstraalden waren prachtig en voor ons onvergetelijk."

Dol op kinderen

“In 1975 ontmoetten mijn man en ik elkaar tijdens het druivenplukken in Frankrijk. Ik was schooljuf en dol op kinderen, maar toch wilden we zelf geen kinderen. We besloten dat we steun wilden geven aan kinderen die al geboren waren."

Testament aangepast

"Het werk van SOS vonden we zo aangrijpend, dat we snel na die reis ons testament hebben aangepast. We willen dat SOS kinderen de helft van onze erfenis krijgen om een betere toekomst voor zichzelf te creëeren. We hebben geen specifieke wens voor een bepaald land of kinderdorp, het belangrijkste is dat het straks terechtkomt bij kinderen die het nodig hebben. Want er is te veel armoede op de wereld. We hebben in de praktijk gezien dat SOS kwetsbare kinderen helpt om een betere toekomst voor zichzelf te creëren.

stippellijn grijs

Wist u dat...

  • SOS Kinderdorpen als goed doel is vrijgesteld van erfbelasting. Gelden die aan ons worden nagelaten, komen dus geheel ten goede aan ons werk.
  • We jaarlijks één op de vijf SOS kinderen een liefdevol thuis kunnen geven dankzij de nalantenschappen van Nederlandse donateurs.
Brochure nalaten aan SOS Kinderdorpen

Brochure over nalaten aan SOS Kinderdorpen

Wilt u meer weten over het opnemen van SOS in uw testament? Vraag onze brochure "Een liefdevol thuis voor ieder kind, iets mooiers kunt u niet nalaten" aan.

Lisette Fentener 2.0 252px.png

Lisette Fentener van Vlissingen

Relatiebeheerder bijzondere giften
E lisette@soskinderdorpen.nl
T 020-3032543

Persoonlijk contact over nalaten aan SOS Kinderdorpen

Heeft u vragen over het opnemen van SOS Kinderdorpen in uw testament? Ik nodig u van harte uit om contact met mij op te nemen voor advies of een persoonlijk gesprek.

Elke schenking, klein of groot, is van onschatbare waarde voor een beter leven van kinderen. Ieder jaar kunnen we door de inkomsten uit nalatenschappen duizenden kinderen een liefdevolle familie geven.

Heeft u SOS Kinderdorpen opgenomen in uw testament, dan vinden we het fijn om u te leren kennen en om te weten of u persoonlijke wensen heeft waar wij rekening mee kunnen houden.

Ja, neem contact met mij op