Nalatenschap mevrouw Kuiper

"Voor SOS moeders heb ik veel bewondering"

"Ik was de oudste van zes kinderen en moest vaak op de kleintjes passen. Eigenlijk was ik ervoor in de wieg gelegd om moeder te worden. Leren kon ik goed, toch haalden mijn ouders me op mijn dertiende van school. Terugkijkend op mijn leven had ik graag gestudeerd en carrière gemaakt."

Na de oorlog ontmoette mevrouw Kuiper haar man. Het echtpaar wilde graag een gezin stichten, maar is helaas kinderloos gebleven. "Dat was een moeilijke tijd. Gelukkig heb ik een sterke familieband en kwamen er vaak neefjes en nichtjes bij ons logeren."

"Mijn nichten en neven hebben het goed. Als ik mijn kleine kapitaal onder hen verdeel, wordt het te veel versnipperd. Zeker omdat zij ook nog erfbelasting moeten betalen, dan gaat er nog zoveel af. Daarom hebben wij indertijd SOS Kinderdorpen als erfgenaam opgenomen in ons testament."

Foto: Ruud Pos
Wist u dat...

  • SOS Kinderdorpen als goed doel is vrijgesteld van erfbelasting. Gelden die aan ons worden nagelaten, komen dus geheel ten goede aan ons werk.
  • We jaarlijks één op de vijf SOS kinderen een liefdevol thuis kunnen geven dankzij de nalantenschappen van Nederlandse donateurs.
Lees meer hierover in onze brochure "Een liefdevol thuis voor ieder kind, Iets mooiers kunt u niet nalaten"

We helpen u graag op weg

Heeft u vragen of overweegt u om SOS Kinderdorpen op te nemen in uw testament? We helpen u graag met persoonlijk advies, bij het opstellen van uw testament of het vinden van een notaris bij u in de buurt. Neem voor persoonlijk advies of antwoord op uw vragen contact op met:

Elsbeth Takkenberg

relatiebeheerder bijzondere giften
T: 020- 303 25 43
E: elsbeth@soskinderdorpen.nl

“Elke nalatenschap, klein of groot, is van onschatbare waarde voor een beter leven van kinderen. In 2014 hebben we mede door de inkomsten uit nalatenschappen 79.000 SOS kinderen een liefdevol thuis in een SOS familie kunnen geven. Elke keer weer zijn we ontzettend dankbaar als mensen ons werk op deze bijzondere manier steunen."

Heeft u SOS Kinderdorpen opgenomen in uw testament, dan vinden we het fijn om u te leren kennen en om te weten of u persoonlijke wensen heeft waar wij rekening mee kunnen houden. Als u dit met ons wilt delen, dan kunt u ook contact opnemen met Elsbeth.

OF VRAAG MEER INFORMATIE AAN

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Nalatenschap mevrouw Kuiper pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Nalaten aan SOS Kinderdorpen / Nalatenschap mevrouw Kuiper mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */