Word vrijwilliger

Wij kunnen niet zonder vrijwilligers. Mensen die tijd, energie en hun talenten inzetten om kinderen zonder thuis een toekomst te geven. Vrijwilligers zijn een belangrijk onderdeel van onze organisatie, dit vertaalt zich in onze waardering en communicatie naar onze vrijwilligers toe. Ze worden op de hoogte gehouden van belangrijke ontwikkelingen. Verder staan we altijd open voor ideeën en voorstellen van onze vrijwilligers; ze zijn namelijk onze ogen, oren en mond in het land.

vrijwilliger SOS Kinderdorpen in actie

Leo Reitsma: "SOS Kinderdorpen investeert in de toekomst van kinderen en leert ze wat een liefdevol thuis betekent. Hieruit haal ik al heel veel jaren inspiratie om mij, waar het maar kan, in te zetten voor dit goede doel."

vrijwilliger SOS Kinderdorpen in actie

Leoné Kleinlugtenbelt: "Ik heb voor SOS Kinderdorpen gekozen omdat het eerste contact met een medewerker meteen vriendelijk, behulpzaam, professioneel en enthousiast was. Mijn vragen worden altijd snel beantwoord en de medewerkers laten zien en horen dat ze echt hart voor de zaak hebben. Verder vind ik de organisatie transparant in hun doen en laten en heb ik 100% vertrouwen dat alles op alles wordt gezet om de doelen te bereiken."

vrijwilliger SOS Kinderdorpen in actie

Wil Schouten: "Ik zet mij graag en met veel plezier in mijn vrije tijd in voor SOS Kinderdorpen. Want kinderen die veilig in een liefdevolle gezinssituatie kunnen opgroeien, hebben de beste kans op een stabiel en gelukkig leven."


Wil jij je, net als Leo, Wil en Leoné, als vrijwilliger inzetten voor SOS Kinderdorpen? Dan zijn wij enorm blij met jou! Wij zijn regelmatig op zoek naar diverse vrijwilligers. Of je nu een stand bemant op een festival of een aantal uren per week komt meedraaien op ons kantoor.

Bekijk onze vrijwilligersvacatures

Geen vrijwilligerswerk in het buitenland

Je kunt via SOS Kinderdorpen niet in het buitenland werken. Wij zenden geen mensen uit naar onze projecten en hebben daarom geen betaalde vacatures, stages of vrijwilligerswerk in het buitenland. Ons beleid is dat kinderen worden verzorgd en opgevoed te midden van mensen met dezelfde culturele achtergrond. Functies bij SOS Kinderdorpen worden daarom toegewezen door de nationale SOS Children’s Villages Associations, die het werk van SOS Kinderdorpen in hun landen coördineren. Ook vinden wij het belangrijk dat lokale mensen kunnen werken in de SOS programma’s, omdat dit de werkgelegenheid en de betrokkenheid ter plaatse stimuleert. Bovendien geven wij er de voorkeur aan dat mensen die voor ons werkzaam zijn dit voor een langere periode doen. Op die manier krijgen de kinderen een stabiele en veilige leefomgeving en hoeven ze niet steeds aan nieuwe mensen te wennen.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Word vrijwilliger pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Kom in actie / Word vrijwilliger mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */