Vier Kerst voor SOS

Wat is nu, in de decembermaand, mooier om in plaats van elkaar kerstcadeaus te geven, een donatie voor SOS Kinderdorpen te vragen? Wij hebben voor jou een hele mooie en eenvoudige manier ontwikkeld om geld in te zamelen om zo nog meer kinderen te laten opgroeien in een liefdevolle familie.

Vier jij ook Kerst?
Vier je Kerst, maar zit je niet te wachten op cadeaus voor jezelf en zamel je liever geld in voor SOS? Vraag familie, vrienden en kennissen om een donatie voor SOS. Met het speciale SOS kerstcadeaupakket kun je ze enthousiasmeren en jouw Kerst geheel in stijl aankleden. Het pakket bestaat uit: een SOS collectebox, SOS magazines, een informatiekaartje en bedankkaartjes.

 

Je kunt je kerstdonaties op de volgende manier overmaken:
Verzamel zelf de donaties en maak de bijdrage in één keer over naar: IBAN nummer NL40 INGB 0000234234 t.n.v. SOS Kinderdorpen, Amsterdam o.v.v. je naam en de gelegenheid.

Aanvragen Kerstcadeaupakket voor SOS

Wil je het pakket aanvragen? Vraag het Kerstcadeaupakket hier aan of neem telefonisch contact op met ons serviceteam via 020-30 32 500. Ook als je andere vragen hebt, staan wij je graag te woord. 

 

*Vraag je Kerstcadeaupakket voor SOS bijtijds aan: wij rekenen 5 werkdagen voor verwerking van de aanvraag. 

Ja, ik wil het Kerstcadeaupakket bestellen

 

Samen feesten, samen gevenAfscheidscadeau
Toen mevrouw Breuers afscheid nam van haar collega's bij Bureau Jeugdzorg, vroeg ze in plaats van een afscheidscadeau voor zichzelf; een cadeau voor SOS. "Ik vind het heel belangrijk dat kinderen zoveel mogelijk in een gezinsverband opgroeien. Mijn jarenlange ervaring in de kinderbescherming heeft mij nog meer in die overtuiging gesterkt. En dat vind ik zo mooi van SOS Kinderdorpen; kinderen in gezinsverband op laten groeien met een moeder die er altijd voor hen is. En wat is er dan mooier om samen met je collega aan deze missie bij te dragen. De kinderen hebben het namelijk harder nodig dan ik." 

Lees het verhaal van mevrouw Breuers 


Geboorte
Toen zoon Jim werd geboren hebben Michel en Annemarie geen cadeaus voor hem gevraagd. “Jim krijgt namelijk alles wat een kind nodig heeft: een warm thuis. Dat klinkt zo vanzelfsprekend maar er zijn 153 miljoen kinderen in deze wereld die geen familie hebben als basis van hun toekomstige leven. Wij hebben onze vrienden en familie gevraagd hier bij stil te staan en in plaats van een cadeau voor onze zoon, een bijdrage te leveren aan het werk van SOS Kinderdorpen.  Jim heeft in totaal € 486,33 ‘gekregen’ en heeft zonder dat hij het zelf weet nu al een verschil gemaakt in deze wereld.”


Verjaardag
Voor haar 65e verjaardag wilde Marlies Mulder geen cadeaus. Ze wilde iets kunnen delen: "Omdat er al zoveel is, terwijl er op andere plaatsen erg veel tekorten zijn. Dat is ons van huis uit meegegeven: wat je hebt moet je delen. Bij de uitnodiging voor het feestje ontving iedereen dan ook een persoonlijk brief met informatie en de vraag om anoniem in een gesloten enveloppe geld te geven voor SOS Kinderdorpen." De respons was overweldigend. "Met zijn allen hebben we 1.035 Euro geschonken! Een bedrag waar we heel warm, beduusd en blij van werden."

Lees het verhaal van Kees en Marlies Mulder

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Vier Kerst voor SOS pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Kom in actie / Vier Kerst voor SOS mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */