Verjaardag

"We wilden al onze verjaardagsgasten goed informeren over SOS."

Aan, goedbedoelde, cadeaus voor haar 65ste verjaardag had Marlies Mulder geen behoefte.
Ze wilde iets kunnen delen, een spoor nalaten. "Dat is ons van huis uit meegegeven: wat je hebt moet je delen", vertelt haar man Kees Mulder. "Meer gelijkheid is de basis van ons idee van geven." Bij de uitnodiging voor het feestje ontving iedereen dan ook en brief met de vraag om geld te geven voor SOS Kinderdorpen. "Omdat er al zo veel is, terwijl er op andere plaatsen erg veel tekorten zijn." De respons was overweldigend. Marlies: "Met z'n allen hebben we €1.035,- aan SOS Kinderdorpen geschonken! Een bedrag waar we heel warm, beduusd en blij van werden."

Duurzaam, géén pleisters
Kees: "De manier van werken van SOS Kinderdorpen spreekt ons aan, omdat het kind in zijn eigen culturele omgeving wordt opgevangen en grootgebracht. Bovendien houden wij niet van pleisters plakken, maar hebben we behoefte aan duurzaamheid. En naar ons gevoel werkt SOS duurzaam."

Geldbox
"Bij de uitnodiging zat een persoonlijke bief met de vraag voor een donatie in een gesloten enveloppe. Anoniem, in een door ons gemaakte SOS Kinderdorpen geldbox. Plus een folder met extra informatie over SOS Kinderdorpen. 

Het heeft mensen echt aangezet tot het geven van donaties. SOS mag ons geld daar besteden waar zij het nodig vinden. We willen ze niet voor de voeten lopen en ze beperken in de mogelijkheden."

Thema's
"Voor het feest hebben we ook informatieborden gemaakt met thema's die wij het belangrijkst vinden: kinderen, ambassadeurs, duurzaamheid, educatie, noodhulp, resultaten, voetbal (vanwege het WK) en een speciaal saluut aan de moeders die in onze ogen alle waardering verdienen voor hun dragende, liefdevolle rol in het leven van de kinderen. Met de borden en folders hebben wij een speciale hoek rondom de SOS geldbox gecreëerd."SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Verjaardag pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Kom in actie / Vier feest voor SOS / Verjaardag mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */