Kinderboek Tenzin viert feest

Over een vrolijke Tibetaanse kind-monnik

Tenzin viert feest is een mooi prentenboek over een Tibetaanse kind-monnik. Hij woont met zijn ouders in een klooster en heeft daardoor een heel ander leven dan de kinderen hier in Nederland. Tegelijkertijd is hij ook gewoon een kind, net als ieder ander. Met dromen, wensen, angsten en talenten. Hij is speels en leergierig. Het is een grappig, eigen verhaal en het boek is prachtig geïllustreerd. 


Bedenker van het boek is Monique Tekstra-van Lochem (33). Monique heeft een gastouderbureau, is getrouwd met Paul en samen hebben ze twee kinderen, Noor en Quint. Monique: "Ik ben met dit prentenboek begonnen omdat ik kinderen (en hun ouders) meer wilde vertellen over de culturele rijkdom in de wereld. Een keer een ander verhaal dan de armoede en ellende die ze vaak in het nieuws zien over andere landen. Ik zie dit boek als een laagdrempelige manier om kinderen met andere landen en culturen kennis te laten maken. " 

Wanneer je Tenzin viert feest koopt, gaat er een bijdrage van 1,25 per verkocht boek naar de SOS kinderen. Monique: "Ik wil met dit boek bijdragen aan SOS Kinderdorpen omdat ik me bij hun doel betrokken voel. Eerder in mijn leven heb ik een kinderdorp bezocht in Bylakuppe, India, en later werkte ik als vrijwilliger in Leiden. Daarom gaat een deel van de opbrengst van mijn boekje naar de SOS kinderen."

Ga naar de webshop van www.antropomo.nl en vermeld de code SOSTENZIN. Dan heb jij een mooi kinderboek en draag je bij aan het werk van SOS Kinderdorpen!

Tenzin-viert-feest-_Flair.jpg

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kinderboek Tenzin viert feest pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Kom in actie / Shop voor SOS / Kinderboek Tenzin viert feest mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */