Kinderboek Pjotr

"Hallo, wie ben jij? Ik ben Pjotr"


De avonturen van Pjotr zijn te lezen in het autobiografische boek van schrijver Peter Bresser. €0,75 van de verkoop van elk boek gaat naar SOS Kinderdorpen.

 
Pjotr

Ik ben Pjotr, een vrolijke jongen die graag vrienden maakt. Alleen ben ik de laatste tijd erg verdrietig en ook boos, mijn ouders hebben me verteld dat ze gaan scheiden. Bovendien moeten we verhuizen en ga ik mijn vriendjes missen en moet ik naar een nieuwe school. Allemaal nieuwe en ingewikkelde dingen, waardoor ik veel vragen heb. Als je mijn boek “Hallo, wie ben jij? Ik ben Pjotr” gaat lezen, zal je zien dat ik het niet makkelijk heb, maar dat het uiteindelijk goed komt. Het komt namelijk altijd goed.

Autobiografisch boek van schrijver Peter Bresser
De avonturen van Pjotr zijn te lezen in het autobiografische boek van schrijver Peter Bresser. Met “Hallo, wie ben jij? Ik ben Pjotr “ maakt Peter zijn debuut als kinderboekenschrijver. Peter weet uit ervaring hoe het is om in een ander gezin op te groeien en gunt alle kinderen over de hele wereld een warm en veilig thuis, daarom gaat €0,75 van de verkoop van elk boek naar SOS Kinderdorpen.

Het boek is te bestellen op www.pjotr.tv

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kinderboek Pjotr pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Kom in actie / Shop voor SOS / Kinderboek Pjotr mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */