Het effect van uw gift

Samen met u kunnen we het verschil maken voor vele kinderen. Met uw gift, eenmalig of structureel, kunnen we nieuwe of bestaande programma's financieren. In 2012 hebben wij dankzij Nederlandse donaties aan maar liefst 66 programma’s in 31 landen kunnen bijdragen! In ons jaarverslag staan alle mooie resultaten uitgebreid beschreven. Onderstaand lichten wij voor u graag twee projecten uit, zodat u concreet kunt zien wat uw bijdrage betekent.

  • Meer kinderen helpen
    Miljoenen kinderen over de hele wereld staan er alleen voor. Wij geloven dat familieliefde van levensbelang is. Daarom willen wij dat zoveel mogelijk kinderen opgroeien in een liefdevolle familie en starten we jaarlijks nieuwe programma’s. Zoals de bouw van een nieuw SOS kinderdorp in Yamoussoukro, Ivoorkust. Bekijk hier de plattegrond met de specificatie van de kosten en zie wat uw bijdrage concreet betekent!

 
  • Een blijvend liefdevol thuis garanderen.
    Met uw gift kunnen we de continuïteit van ons werk en de kwalitatieve zorg voor de kinderen waarborgen. Zoals de zorg voor de kinderen uit de armste gebieden van Noord Sumatra in het SOS kinderdorp Medan in Indonesië. Wilt u aan de hand van specifieke bedragen zien wat uw bijdrage betekent? Bekijk hier de verdeling van de jaarlijkse kosten van het SOS kinderdorp Medan. En zie hoe u voor de kinderen het verschil kunt maken.

Heeft u voorkeur voor een specifieke land, thematiek of project? Neemt u dan contact op met Elsbeth of Frederieke. Zij bespreken graag in een vertrouwelijk gesprek de mogelijkheden.


Neem contact met ons op

Kijkje in het leven van de SOS families in Ivoorkust

Medewerker Sandra bezocht ons werk in Ivoorkust en ontmoette de kinderen en SOS families. In dit filmpje kunt u een kijkje nemen in het leven van de SOS families en vertelt Sandra over het nieuwe kinderdorp in Yamoussoukro.

Paul Gbato: "Dit is het beste wat we de kinderen kunnen geven."

Paul heeft zich persoonlijk ingezet voor de komst van het nieuwe kinderdorp Yamoussoukro. Als directeur van SOS Ivoorkust is hij benaderd door de autoriteiten om bij te dragen aan het welzijn van kinderen in deze regio. Voor hem is het duidelijk: "Dit is het beste voor het welzijn van de kinderen hier." Luister hier naar zijn verhaal.SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Het effect van uw gift pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Grote gift / Het effect van uw gift mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */