Bijzondere giftgevers aan het woord

Harry Roels besloot in 2012 om de bouw van het nieuwe kinderdorp in Thai Binh in Vietnam voor een groot deel te financieren.

 "Ik wil mijn geluk delen met mensen die minder goed bedeeld zijn. SOS Kinderdorpen ken ik al heel lang. De familiegerichte aanpak sprak me altijd al aan. Een SOS kinderdorp is meer dan een paar gebouwen. Het is een plek waar vele generaties kinderen die er alleen voor staan een echt familiegevoel krijgen. Met name de specifieke rol van SOS moeders spreekt mij erg aan: zij creëren een echt thuis voor kinderen. Dat zag ik ook toen ik in 2012 een bestaand kinderdorp in Vietnam bezocht."


Vertrouwen
"De keuze voor SOS Kinderdorpen is niet over een nacht ijs gegaan. Samen met mijn vrouw en dochters heb ik onderzoek gedaan naar de resultaten van verschillende grote organisaties. SOS Kinderdorpen kwam daar het beste uit. Na verschillende gesprekken met medewerkers van SOS heb ik met de directeur Margot een bezoek gebracht aan Vietnam. De ontmoeting met de Vietnamese SOS families en medewerkers bevestigde voor mij hoe belangrijk het werk van SOS Kinderdorpen is."

"Mijn droom om kinderen te helpen, is bij SOS in goede handen." - Harry Roels

Droom
"Ik heb het geluk gehad dat ik mijn succesvolle beroepsleven meer heb kunnen verdienen dan mijn gezin en ik nodig hebben. Dat geluk wil ik delen met mensen die minder goed bedeeld zijn. Ook voor mijzelf is familie belangrijk. Het is een ankerpunt in deze jachtige familie. Ik hoop dat het nieuwe kinderdorp Thai Binh een plek wordt waar kinderen kunnen opgroeien tot gelukkige volwassenen, een plek van leren, liefde en compassie waarvan het effect voelbaar is in de plaatselijke maatschappij daaromheen. Het is altijd mijn droom geweest om zoiets financieel mogelijk te maken en ik ben ervan overtuigd dat mijn droom bij SOS Kinderdorpen in goede handen is."

John over zijn bijzondere gift voor het de bouw van een nieuw kinderdorp in Ivoorkust.


"De kinderen zijn de toekomst daarom heb ik gekozen voor SOS Kinderdorpen als een van de goede doelen die ik wil steunen. In overleg met Frederieke van SOS Kinderdorpen heb ik besloten om de bouw van nieuw kinderdorp in Yamoussoukro te steunen. Het filmpje in de e-mailnieuwsbrief over de situatie en het werk van SOS in Ivoorkust bevestigde dat ik de goede keuze heb gemaakt. Het doet me heel goed wat SOS Kinderdorpen tot stand brengt in Ivoorkust. Ik voel me dankbaar voor wat ik heb mogen bijdragen."

"Ik voel me dankbaar voor wat ik heb mogen bijdragen."        

John uit Wateringen 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Bijzondere giftgevers aan het woord pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Grote gift / Bijzondere giftgevers aan het woord mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */