Skip to main content

SAMENWERKEN ALS STICHTING

 

SOS Kinderdorpen werkt graag samen met uw stichting. Maatschappelijke betrokkenheid en een structurele samenwerking zijn kernwoorden in onze samenwerking met stichtingen. Wij doen u graag een voorstel die aansluit bij de doelstellingen van uw stichting.

Uw specifieke doelstellingen koppelen we graag aan een van onze programma's. Daarbij onderscheiden wij de volgende thematieken, waarbij het belang van het kind centraal staat:

Door middel van een degelijke rapportage houden wij u op de hoogte van de ontwikkeling van een project.

zorg

Samenwerken als stichting betekent meer

Kind op de wereld

Bij alles wat we doen, willen we zo dicht mogelijk bij het kind blijven. Daarom werken we altijd met mensen uit de lokale gemeenschap: met hen zijn de kinderen vertrouwd. We betrekken de gemeenschap bij de programma’s, zodat zij onderdeel worden van de oplossing en de verantwoordelijkheid kunnen nemen voor hun kinderen. Dit heeft tevens een positieve impact op de lokale werkgelegenheid en economie. Zo betekent een samenwerking met SOS Kinderdorpen vaak ook een investering in een specifieke regio.

Waarom stichtingen samenwerken met SOS Kinderdorpen

  • Kostenpercentage eigen fondsenwerving van 18,5% in 2016, ruim onder de CBF norm van 25% 
  • Heldere verslaglegging, in top 10 van de Transparantprijs
  • Tastbare en duurzame projecten in 136 landen en gebieden
  • Samenwerking op maat met vaste SOS relatiebeheerder

“De persoonlijke betrokkenheid bij een project wordt door de stichtingen waar wij mee samenwerken erg gewaardeerd. Het werk van SOS Kinderdorpen is concreet en zichtbaar. Wij maken volledige en inzichtelijke projectvoorstellen en heldere rapportages.” - Frederieke Assink, relatiebeheerder bijzondere giften

Neem contact met ons op

We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.

Elsbeth Takkenberg

Relatiebeheerder bijzondere giften
E elsbeth@soskinderdorpen.nl
T 020-3032543

Lees ook alles over: