Skip to main content

STRATEGISCH SAMENWERKEN

Een samenwerking is gebaseerd op een value fit. Samen met onze bedrijfspartners formuleren wij een meerjarig beleid voor maatschappelijk betrokken ondernemen wat aansluit op onze gezamenlijke doelstellingen en waarden. Deze samenwerking levert een positief rendement op voor de SOS kinderen, maar ook voor de marketingdoelen, medewerkersbetrokkenheid en het imago van jullie bedrijf.

Onze bedrijfspartners

Veel bedrijven kozen al voor een samenwerking met ons. Dankzij hun hulp kunnen wij ons werk voor kinderen over de hele wereld voortzetten.

 

ACTION-Logo_rgb_transp.png

Als onderdeel van het Action Social Responsibility beleid steunt Action ons werk. Het bedrijf betrekt haar medewerkers op een mooie manier. Namens alle kantoormedewerkers in Europa worden kinderen in Europa geholpen. Daarnaast sponsoren alle Action-winkels en de teams van de distributiecentra een kind uit een kinderdorp in Azië. Hierdoor kunnen 1.100 SOS kinderen opgroeien in een liefdevolle familie.

100nlmagazine-220.png
Met 100%NL Magazine hebben we naast een mooie mediapartner ook toegang tot een heel interessant netwerk. Het magazine heeft ruim 125 A-merken aan zich verbonden en streeft ernaar om deze met ludieke acties aan elkaar te verbinden. 

Intertrust_logo_0.jpg
De Intertrust Foundation ondersteunt voor drie jaar het jeugdwerkgelegenheidsprogramma No Business as Usual in Kumasi, Ghana. Daarnaast worden medewerkers wereldwijd actief betrokken bij het Corporate Social Responsibility programma middels een tailormade crowdfunding platform.

 

Logo_Australian_DEF (003).png

Het eten van chocolade geeft een gelukkig gevoel. Maar wat als je geluk kunt delen met iemand die dit hard nodig heeft? Met die gedachte is Australian een samenwerking gestart met SOS Kinderdorpen. Met de aankoop van een chocoladereep, genaamd Snapper, wordt er namens de consument een bijdrage geleverd aan SOS Kinderdorpen. Chocolade met een extra portie geluk.

droetker-220.png

Sinds 2012 werken wij samen met Dr. Oetker. Bij het van oorsprong Duitse familiebedrijf  zitten familiewaarden in het DNA van de organisatie. Deze waarden staan ook aan de basis van de  samenwerking met SOS Kinderdorpen onder de noemer: Familie, ons mooiste recept.

prenetal-220.png
Een samenwerking uit liefde voor families. Sinds februari 2014 werken Prénatal en SOS Kinderdorpen samen. Op de 9 maandenbeurs werd onze samenwerking wereldkundig gemaakt. Sindsdien slaan we de handen ineen om acties te initiëren zodat we nog meer kinderen een liefdevol thuis te geven in een van de SOS projecten.

lego-220.png

LEGO biedt SOS Kinderdorpen de mogelijkheid om donateurs te werven. "We hebben ervoor gekozen om SOS een plek op de LEGO beurs te geven omdat het een goed doel is wat aansluit bij de doelgroep en vanwege de samenwerking die LEGO Denemarken met SOS heeft. Het idee dat tijdens het eerste gesprek naar boven kwam sprak ons aan en het verdere verloop heeft geleid tot een leuk concept wat denk ik bij de bezoekers ook als positief ervaren is."

Persoonlijk contact

leonie_ruiter_witkader.png

 

Enthousiast? Ik ga graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor een samenwerking te inventariseren.

Leonie Ruiter

Corporate partnerships manager
leonie@soskinderdorpen.nl

T 020 51 21 681
M 06 46 10 49 63