Skip to main content

Families voor Families

Families voor Families

“Wat geeft u door aan uw kinderen?”

De kindertijd is de basis voor de rest van je leven. Dit is de tijd waarin kinderen zich ontwikkelen: in de liefde en veiligheid van hun familie. Op school, op sociaal vlak, met sport, muziek of andere interesses. Als ouder geef je ze normen en waarden mee, vertel je over eigen ervaringen, onderneem je samen dingen en je luistert; naar wat je kind voelt, heeft meegemaakt of geleerd. Je bent er onvoorwaardelijk voor je kind. En je hoopt dat jouw kind dat ook zo voelt. Heeft u het daar wel eens met ze over?

Ook wij stelden kinderen de vraag: hoe weet je dat papa en mama van je houden?

 


Families voor Families - Because no child is born to grow up alone

Families voor Families biedt Nederlandse families de mogelijkheid om families in kwetsbare situaties te versterken en zo een kind daar dezelfde kansen te geven als kinderen hier. Ook als familiebedrijf kunt u op deze manier een directe impact maken en het leven van kinderen en hun familie blijvend positief veranderen. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden om uw personeel te betrekken bij een samenwerking met SOS Kinderdorpen. Hierbij kunt u denken aan een gezamenlijke actie zoals een marathon of challenge.

Lees meer over Families voor Families

Persoonlijk contact Familiebedrijven en Families voor Families

Lone van der Wal - SOS Kinderdopen

Wilt u meer weten over Families voor Families en de projecten die u kunt steunen met uw familiebedrijf? Ik ga graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Lone van der Wal

Relatiemanager Families voor Families
lone@soskinderdorpen.nl
T 020 51 21 692
M 06 52 14 02 00

 

 

 

Familiebedrijven over de samenwerking met SOS Kinderdorpen

testimonial_-royalfassin.jpg

Verschillende families van familiebedrijven, zoals de familie Doeksen, Ouborg en Fassin, steunen Families voor Families: 

“In 2013 ben ik met mijn gezin naar Madagascar, één van de armste landen ter wereld, met vakantie geweest en hebben we twee SOS kinderdorpen bezocht. Wij zijn toen overtuigd van de goede opzet en aanpak van SOS Kinderdorpen. Als familie van een familiebedrijf spreekt ‘familie is je basis’ ons zeer aan. Het zou fantastisch zijn wanneer meer familiebedrijven zich willen inzetten om de meest kwetsbare onder ons, kinderen, een betere toekomst te bieden via SOS Kinderdorpen.” – Thomas Fassin

Namens Royal Fassin BV en Katja Fassin BV