Doneren met Belastingvoordeel

Giften aan SOS Kinderdorpen zijn aftrekbaar

Giften aan een goed doel met ANBI keurmerk kunt u aftrekken in uw belastingaangifte inkomensbelasting. Hoeveel dit is, is afhankelijk van het soort gift dat u doet: een periodieke gift of eenmalig.

SOS Kinderdorpen heeft het ANBI keurmerk. Giften aan ons zijn altijd aftrekbaar van uw aangifte inkomstenbelasting, mits deze tussen 1 en 10 procent van het verzamelinkomen zijn. Op de website van de Belastingdienst leest u meer over deze giften. Daarnaast zijn er 3 verschillende manieren om extra te profiteren van dit belastingvoordeel:

Schenkingsovereenkomst

Eenvoudig en snel, zonder tussenkomst van notaris, een overeenkomst maken waarmee giften (periodiek voor minimaal 5 jaar) aftrekbaar zijn van de belasting.

Maak een overeenkomst

Fonds op Naam

Voor giften vanaf € 50.000 over een periode van 5 jaar. Een persoonlijke en fiscaal aantrekkelijke manier om kinderen een toekomst te geven.
 

Start een Fonds op Naam

Gedeeld geven

Gedeeld Geven is een fiscaal aantrekkelijke constructie met levenslang rendement voor giften vanaf € 250.000 ons werk te steunen.
 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Doneren met Belastingvoordeel pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Doneren met Belastingvoordeel mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */