Persoonlijke ervaring

“Als mens en moeder geniet ik van de kleine dingen als ik in een SOS kinderdorp ben. Een jongetje dat lief speelt met zijn vriendje, een meisje dat ondeugend doet bij haar SOS moeder. De dagelijkse dingen waaruit blijkt dat kinderen echt kind kunnen zijn in de SOS familie. Dan weet ik weer zeker dat het goed is wat we doen en ben ik blij dit werk te kunnen doen.

Deze ervaring had ik afgelopen maart ook in het SOS kinderdorp Abobo-Gare in Ivoorkust. Het eerste kinderdorp in Ivoorkust en Afrika. Daarnaast heb ik met mijn lokale collega’s families en kinderen uit ons familieversterkend programma ontmoet. Met eigen ogen heb ik gezien, hoe hard kinderen in Yamoussoukro onze hulp nodig hebben. Ik hoop daarom dat wij voor de bouw van het kinderdorp in Yamoussoukro kunnen rekenen op de steun van Nederlandse donateurs die SOS Kinderdorpen een warm hart toedragen. Zodat de kinderen kunnen opgroeien in een liefdevolle familie, een opleiding volgen en opgroeien tot kansrijke volwassenen. Elke bijdrage, groot of klein, die we hiervoor ontvangen is erg welkom.”

Persoonlijk contact 
Wilt u meer weten over de kracht van ons werk? Neem dan contact op met Sandra via sandra@soskinderdorpen.nl of 
020 - 30 32 500. Zij staat u met veel plezier persoonlijk te woord.


SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI

Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Persoonlijke ervaring Sandra pagePrefix=soskdnl breadCrumb=Help mee / Bijzondere giften / Persoonlijke ervaring Sandra mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */