Hoe je kunt helpen als partner

Samen bereik je meer dan alleen. Daarom geloven wij sterk in samenwerken met het bedrijfsleven, stichtingen en institutionele partners. Samen kunnen we nog meer kwetsbare kinderen en families wereldwijd helpen.

Steun als bedrijf

SOS Kinderdorpen werkt samen met bedrijven op alle niveaus. Van grootzakelijke ondernemingen tot familiebedrijven en kleinere initiatieven van MKB-ers. Van strategisch samenwerken tot in actie komen. Wil je ook investeren in de toekomst van kinderen?

Ja, ik wil steunen als bedrijf

Steun als Stichting

SOS Kinderdorpen werkt graag samen met uw stichting. Maatschappelijke betrokkenheid en een structurele samenwerking zijn kernwoorden in onze samenwerking met stichtingen. Een samenwerking waarbij wij de specifieke doelstellingen van de stichting koppelen aan één van onze programma's.

Ja, ik wil steunen als stichting

Steun als Institutionele Partner

SOS Kinderdorpen doet haar werk niet alleen. Dankzij de steun van institutionele partners zoals overheidsinstanties en vermogensfondsen, hebben wij een aantal bijzondere projecten, met grote maatschappelijke waarde, kunnen opzetten. 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Steun als partner pagePrefix= breadCrumb=Help mee / Steun als partner mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */