Skip to main content

MAAK HET VERSCHIL, HELP EEN KIND IN EUROPA!

Met jouw donatie zorg je ervoor dat bijvoorbeeld kinderen in Europa weer opgroeien in een liefdevolle familie, zodat zij een kans op een veilige toekomst hebben.

help-kinderen-europa-sos-kinderdorpen.jpg

Geef een kind in Europa een familie!

1 op de 10 kinderen wereldwijd heeft geen veilig thuis in een liefdevolle familie.

Voor nog geen euro per dag geef je een kind in Europa weer een liefdevolle en veilige familie in een SOS kinderdorp. Met een moeder en broertjes en zusjes. Zodat er iedere dag iemand is die haar helpt om op te groeien.

  •  Voor €25,- per maand verander je het leven van een kind in Europa.
  •  Je sponsorbijdrage gaat naar jouw SOS kind, het kinderdorp en zijn of haar omgeving.
  • Je bouwt een bijzondere band op met jouw SOS kind.

Sponsor kind

Continent

Betaalmethode

Betaalmethode

lees hier hoe we omgaan met je gegevens

Algemene informatie
De gegevens op de websites van SOS Kinderdorpen zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over SOS Kinderdorpen en de aan haar verbonden organisaties. SOS Kinderdorpen spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de website rust een auteursrecht van SOS Kinderdorpen. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van SOS Kinderdorpen is voor eigen rekening en risico. SOS Kinderdorpen sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door SOS Kinderdorpen.

Gebruik gegevens

1. Alle gegevens die SOS Kinderdorpen verkrijgt in het kader van een actie worden opgenomen in een gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.

2. De gegevens worden verzameld ten behoeve van SOS Kinderdorpen. Deze gegevens worden nooit verstrekt aan derden.

3. SOS Kinderdorpen zal deelnemers mogelijk benaderen via het voor het SMS-en gebruikte telefoonnummer om te bedanken, meer uitleg te geven over deze actie en het werk van SOS Kinderdorpen en andere mogelijkheden te bespreken om een bijdrage te leveren aan het werk van SOS Kinderdorpen.

4. SOS Kinderdorpen is niet verantwoordelijk voor verloren gegane, ongeldige, vertraagde of onvolledige registraties.

Lees ook ons privacy statement.