Skip to main content

nala-help-mee-sos-kinderdorpen.png

Moederziel alleen zwierf Nala rond

Nala was zeven jaar oud toen we haar vonden. Moederziel alleen zwierf ze door de straten van een stad in Oeganda op zoek naar eten, liefde en een slaapplek. Haar moeder was er niet meer, die verloor ze bij de geboorte van haar enige broertje. Kort daarna overleed ook hij. Nala had plots niemand meer, want ook haar vader liet haar in de steek. De enige warmte die Nala toen kreeg, was die van haar knuffelbeer. 

Help een kind als Nala!

Geen kind mag alleen opgroeien! Toch hebben veel kinderen geen veilig thuis in een liefdevolle familie, terwijl juist dát de enige goede basis is voor de ontwikkeling van een kind. Je gift gaat voor 100% naar jouw SOS kind en zijn of haar omgeving.  

Zo werkt het

1. Vul jouw gegevens in en machtig SOS Kinderdorpen voor €25 per maand.
2. SOS Kinderdorpen koppelt je aan een kind dat jouw hulp nodig heeft.
3. Ontvang twee keer per jaar foto’s en brieven over jouw SOS kind. Zo mis je geen enkele mijlpaal.
4.  Wil je meer doen? Stuur hem/haar eens een kaartje, of schrijf een brief.

Word kindsponsor

In welk continent?

Ik sponsor een

Betaalmethode

Betaalmethode

lees hier hoe we omgaan met je gegevens

Algemene informatie
De gegevens op de websites van SOS Kinderdorpen zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over SOS Kinderdorpen en de aan haar verbonden organisaties. SOS Kinderdorpen spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de website rust een auteursrecht van SOS Kinderdorpen. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van SOS Kinderdorpen is voor eigen rekening en risico. SOS Kinderdorpen sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door SOS Kinderdorpen.

Gebruik gegevens

1. Alle gegevens die SOS Kinderdorpen verkrijgt in het kader van een actie worden opgenomen in een gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.

2. De gegevens worden verzameld ten behoeve van SOS Kinderdorpen. Deze gegevens worden nooit verstrekt aan derden.

3. SOS Kinderdorpen zal deelnemers mogelijk benaderen via het voor het SMS-en gebruikte telefoonnummer om te bedanken, meer uitleg te geven over deze actie en het werk van SOS Kinderdorpen en andere mogelijkheden te bespreken om een bijdrage te leveren aan het werk van SOS Kinderdorpen.

4. SOS Kinderdorpen is niet verantwoordelijk voor verloren gegane, ongeldige, vertraagde of onvolledige registraties.

Lees ook ons privacy statement.