Skip to main content

Moses.JPG

Geef David een familie 

David was nog geen twee maanden oud toen hij moederziel alleen en vechtend voor zijn leven, door een toevallige passant, op een openbaar toilet werd gevonden. Na een behandeling in het ziekenhuis kwam David in het kinderdorp waar zijn SOS moeder hem de liefde, zorg en bescherming gaf die hij zo nodig had om aan te sterken. Beetje bij beetje knapte hij op.

Help kinderen zoals David!

Veel kinderen hebben geen veilig thuis in een liefdevolle familie, terwijl juist dát de enige goede basis is voor de ontwikkeling van een kind. Je gift gaat voor 100% naar jouw SOS kind en zijn of haar omgeving.

Zo werkt het:
1. Vul jouw gegevens in en machtig SOS Kinderdorpen voor €25 per maand.
2. SOS Kinderdorpen koppelt je aan een kind dat jouw hulp nodig heeft.
3. Ontvang twee keer per jaar foto's en brieven over jouw SOS kind. Zo mis je geen enkele mijlpaal.
4. Wil je meer doen? Stuur hem/haar eens een kaartje, of schrijf een brief.

Word kindsponsor

Ik sponsor een

In welk continent wil je een kind sponsoren?

machtiging

machtiging

lees hier hoe we omgaan met je gegevens

Algemene informatie
De gegevens op de websites van SOS Kinderdorpen zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over SOS Kinderdorpen en de aan haar verbonden organisaties. SOS Kinderdorpen spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de website rust een auteursrecht van SOS Kinderdorpen. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van SOS Kinderdorpen is voor eigen rekening en risico. SOS Kinderdorpen sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door SOS Kinderdorpen.

Gebruik gegevens

1. SOS Kinderdorpen verkoopt uw persoonsgegevens nooit aan derde partijen. Wel delen we soms persoonsgegevens binnen samenwerkingsverbanden als dat nodig is in het kader van onze acties.

2. SOS Kinderdorpen zal deelnemers mogelijk benaderen via het voor het SMS-en gebruikte telefoonnummer om te bedanken, meer uitleg te geven over deze actie en het werk van SOS Kinderdorpen en andere mogelijkheden te bespreken om een bijdrage te leveren aan het werk van SOS Kinderdorpen.

3. SOS Kinderdorpen is niet verantwoordelijk voor verloren gegane, ongeldige, vertraagde of onvolledige registraties.

Lees ook ons privacy statement.