Skip to main content

nala-help-mee-sos-kinderdorpen.png

1 op 10 kinderen geen veilig thuis

1 op de 10 kinderen groeit niet op in een veilig thuis. Zoals Nala. Nala is pas 7 jaar en nu al helemaal alleen. Haar vader liet haar in de steek, haar moeder overleed tijdens de geboorte van haar enige broertje. Maak het verschil en geef kinderen als Nala een familie voor altijd.

Uw bedrijf kan helpen!

Uw sponsorkind groeit op in een SOS kinderdorp: in een veilig thuis, in een liefdevolle familie, met een SOS mama en broertjes en zusjes. Uw bijdrage gaat volledig naar uw kind en zijn of haar omgeving. En daar profiteert de hele gemeenschap van. Elk kind een familie, elk kind een toekomst.

Hoe werkt het?

1.   Meld uw bedrijf hier aan als kindsponsor.
2.   We koppelen uw bedrijf aan een kind in een SOS kinderdorp, dat nog sponsors nodig heeft.
3.   U ontvangt van ons alle informatie over uw SOS kind, over het land waar het kind woont, en over hoe het met hem of haar gaat.

 

Namens uw bedrijf kunt u brieven schrijven naar uw SOS kind en twee keer per jaar ontvangt u een update over hoe het met hem of haar gaat. Op die manier geef je uw SOS kind nog meer familie!

Ons bedrijf wil helpen

Hoeveel kinderen wilt u sponsoren?

Ik sponsor een

Waar wilt u een kind sponsoren?

Betaalmethode

Betaalmethode

lees hier hoe we omgaan met je gegevens

Algemene informatie
De gegevens op de websites van SOS Kinderdorpen zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven over SOS Kinderdorpen en de aan haar verbonden organisaties. SOS Kinderdorpen spant zich in om deze informatie zo volledig en actueel mogelijk te houden. De informatie kan echter zonder vooraankondiging en op ieder moment worden gewijzigd en/of ingetrokken. Daarom kunnen aan de websites geen rechten worden ontleend.

Auteursrechten
Op de website rust een auteursrecht van SOS Kinderdorpen. De inhoud daarvan mag dan ook niet zonder haar voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, met uitzondering van de beperkingen die bij de wet zijn gesteld en behalve indien dat nodig is voor het zo efficiënt mogelijke gebruik van deze website.

Aansprakelijkheid
Het bezoek aan de website van SOS Kinderdorpen is voor eigen rekening en risico. SOS Kinderdorpen sluit iedere aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het bezoek van deze websites en het gebruik van de daarvan verkregen informatie, software en/of diensten uit, behalve als de schade een gevolg is van opzet door SOS Kinderdorpen.

Gebruik gegevens

1. Alle gegevens die SOS Kinderdorpen verkrijgt in het kader van een actie worden opgenomen in een gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.

2. De gegevens worden verzameld ten behoeve van SOS Kinderdorpen. Deze gegevens worden nooit verstrekt aan derden.

3. SOS Kinderdorpen zal deelnemers mogelijk benaderen via het voor het SMS-en gebruikte telefoonnummer om te bedanken, meer uitleg te geven over deze actie en het werk van SOS Kinderdorpen en andere mogelijkheden te bespreken om een bijdrage te leveren aan het werk van SOS Kinderdorpen.

4. SOS Kinderdorpen is niet verantwoordelijk voor verloren gegane, ongeldige, vertraagde of onvolledige registraties.

Lees ook ons privacy statement.