Danielle Oerlemans viert gezinsuitbreiding op Wereld Familie Dag

Utrecht, 15 mei 2012 – Danielle Oerlemans zet vandaag kersverse families in het zonnetje op de afdeling Verloskunde van het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). De ambassadrice van SOS Kinderdorpen trakteerde vanmorgen op beschuit met muisjes ter gelegenheid van Wereld Familie Dag. Want met de geboorte van een kind, wordt een familie geboren. De moeder van vier vraagt hiermee aandacht voor het belang van een liefdevolle familie voor kinderen. Ieder kind heeft immers een veilige basis nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen tot een kansrijke en zelfstandige volwassene.

Helaas is een liefdevolle familie niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Wereldwijd zijn er miljoenen kinderen die niet meer kunnen terugvallen op familie of die hun familie dreigen kwijt te raken; door ziekte, oorlog of armoede. SOS Kinderdorpen maakt zich sterk voor deze kinderen. Waar mogelijk binnen hun eigen familie en als dat niet meer kan, in een SOS familie in een van de 518 kinderdorpen wereldwijd.

Dummy pictureOm dit onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen, steunt Danielle deze speciale actie: “Mijn familie is mijn alles. Ik zie aan onze kinderen hoe belangrijk het is dat we er altijd voor ze zijn. Het is vreselijk te weten dat er talloze kinderen op de wereld zijn die dit niet hebben. SOS Kinderdorpen geeft deze kinderen een mooier leven en een betere toekomst”.

De medewerkers van de afdeling Verloskunde van het WKZ: “We willen we ouders en kinderen vóór, tijdens en na de bevalling deskundige, maar ook warme en liefdevolle zorg geven: een start die elk kind verdient. Deze gezinsgerichte zorg is de basis voor alle situaties die wij meemaken, vaak mooi, maar soms ook spannend en verdrietig. Wij ondersteunen van harte het doel van SOS kinderdorpen om kinderen waar ook ter wereld te laten opgroeien in een omgeving met liefde en warmte!"

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Danielle Oerlemans viert gezinsuitbreiding op Wereld Familie Dag pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Persberichten / Danielle Oerlemans viert gezinsuitbreiding op Wereld Familie Dag mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */