Statement SOS CEO Richard Pichler over aardbeving Nepal

"Onze gedachten zijn bij de vele kinderen en hun families die geraakt zijn door deze tragedie, waarbij het dodental met het uur verder oploopt."

"SOS Kinderdorpen is sinds 1970 aanwezig in Nepal en heeft in de afgelopen decennia kinderdorpen, familieversterkende programma's en scholen opgezet. We gaan onze middelen en kennis direct inzetten om de noodzakelijk hulp te geven aan kinderen die direct geraakt zijn door de aardbeving. Daarbij helpen wij kinderen die hun ouders zijn kwijtgeraakt, families waarvan de huizen zijn verwoest en de families die door de rampspoed niet meer in staat zijn om voor hun kinderen te zorgen."

"Aan de ouders die zijn gescheiden van hun kinderen beloven we dat we er alles aan zullen doen om ze te herenigen met hun kinderen. Aan de ouders die deze vreselijke tragedie niet hebben overleefd, doen we alles wat in onze macht ligt om zo goed als mogelijk zorg en steun bieden aan jullie kinderen." 


Richard Pichler, Chief Executive Officer, SOS Children’s Villages International
 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Statement SOS CEO Richard Pichler over aardbeving Nepal pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Statement SOS CEO Richard Pichler over aardbeving Nepal mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */