Kinderen zingen voor SOS kinderen

Familie is je basis. En wie weten dat beter dan kinderen zelf? Daarom organiseerde Melissa (14) uit zichzelf het benefietconcert Sing it out for SOS in Bilthoven. Twaalf tieners oefenden maandenlang om uiteindelijk uit volle borst te zingen en zo ruim 1.000 euro in te zamelen.

Melissa raakte een half jaar geleden geïnspireerd door een filmpje van twee jongens op Youtube die zich inzetten voor kinderen in Sri Lanka. ‘Ik wilde dat meteen ook doen, maar dan wel op mijn manier. Dus trommelde ik mijn meest getalenteerde vrienden op om met hen een benefietconcert op te zetten.’ Een paar maanden later, op 29 juni, gaven de twaalf zangers en dansers (tussen 13 en 19 jaar oud) in Bilthoven een spetterende show weg. Melissa: ‘We zijn in de afgelopen maanden allemaal zo ontzettend gegroeid, ik ben heel trots op iedereen.’ Met de show werd ruim 1.000 euro opgehaald.  Melissa gaat in de herfstvakantie zelf met haar oma naar SOS Kinderdorpen in Gambia om de cheque te overhandigen.    


                      
            
                      

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kinderen zingen voor SOS kinderen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Kinderen zingen voor SOS kinderen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */