Winnaar Hart-actie bekend

De winnende foto van de SOS Kinderdorpen Hart-actie afgelopen december, is de foto van de leerlingen van de Savelbergschool in Den Haag.

In aanloop naar kerst vroeg de Hart-actie aandacht voor kinderen die er alleen voor staan en riep mensen op hen een symbolisch plekje in hun hart te geven. Families, scholen, dansverenigingen en bedrijfsmensen stuurden enthousiaste foto´s met hun eigen hartformaties op en de actie kreeg aandacht in de media. De foto van de Savelbergschool werd gekozen uit tientallen inzendingen en viel op door de inzet van de vele kinderen, de originaliteit van de formatie en de grootte van het aantal deelnemers. De school deed niet alleen mee aan de actie maar besloot het groter aan te pakken: ze organiseerden allerlei activiteiten voor ons werk waaronder een veiling van zelf gemaakte schilderijen. Marianne Vredenbregt is werkzaam op de Savelbergschool: ”De leerlingen wilden een echt ‘kloppend’ hart maken en kozen er daarom voor om het hart helemaal op te vullen. Ze vinden het ontzettend leuk dat ze hebben gewonnen en we gaan het fotocanvas een mooie plek op school geven.”  De veiling van de schilderijen vindt aanstaande woensdag plaats en komende vrijdag wordt de eindopbrengst van alle acties op de Savelbergschool bekend gemaakt. 

We danken alle deelnemers hartelijk voor hun bijdrage!

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Winnaar Hart-actie bekend pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Winnaar Hart-actie bekend mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */