Wereldfamiliedag in Attractiepark- en Vakantiepark Slagharen

Vandaag was het Wereldfamiliedag, een dag die in het leven is geroepen door de Verenigde Naties. Op deze dag wordt speciaal aandacht gevraagd voor de onmiskenbare waarde van familie voor kinderen.

SOS Kinderdorpen en Attractie - en Vakantiepark Slagharen trapte op deze bijzondere dag daarom hun samenwerking af en organiseerde een evenement om stil te staan bij het belang van familieliefde. Op een groot krijtbord werden bezoekers gevraagd om op te schrijven wat familie voor hen betekent. Margot Ende- van den Broek, directeur van SOS Kinderdorpen en Niels Dijkstra, Sales en Marketing Directeur van Slagharen namen met twee voormalig SOS kinderen het voortouw. "We zien in ons dagelijks werk bij SOS Kinderdorpen hoe belangrijk familie is voor kinderen. Familie is de basis, want wat een kind leert, geeft het door." 

Deze bijzondere dag werd extra feestelijk door het optreden van Junior Songfestival finaliste Guusje die onder andere haar lied "Talk about Love" ten gehore bracht. 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Wereldfamiliedag in Attractiepark- en Vakantiepark Slagharen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Wereldfamiliedag in Attractiepark- en Vakantiepark Slagharen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */