Verdrietig nieuws uit Haiti

23 november 2011 - Marevie, 2 jaar - het meisje dat tegen alle verwachtingen in, de nasleep van de verwoestende aardbeving in Haïti overleefde, is afgelopen zondag overleden.

Marevie was voor een medische controle en behandeling in een ziekenhuis in de Dominicaanse Republiek. Ze leed aan een hartafwijking die waarschijnlijk een gevolg was van de ondervoeding en verwaarlozing die ze als baby heeft ervaren.

Het bezoek aan het ziekenhuis was een voorbereidende stap voor een operatie aan haar hartafwijking. Iedereen bij SOS Kinderdorpen Haïti, maar vooral in het kinderdorp in Santo en haar SOS moeder, broertjes en zusjes zijn in een diepe rouw door de onverwachte dood van Marevie, waarvan iedereen had verwacht dat ze haar gezondheidsproblemen zou overwinnen. Met veel verdriet, maar ook vele mooie herinneringen denken we aan haar terug.

Op onze website kunt u het verhaal van Marevie terugvinden.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Verdrietig nieuws uit Haiti pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Verdrietig nieuws uit Haiti mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */