Veiling Martinair Vakantiebeurs succesvol

Tijdens de jaarlijkse Vakantiebeurs van 13-17 januari 2010 heeft Martinair samen met haar partners zoals het Arubaans Verkeersbureau een aantal tickets, hotelverblijven en een Schiphol Vip-behandeling geveild ten bate van SOS Kinderdorpen. Totaal werd er 8.800 euro opgehaald. De opbrengsten van deze veiling komen ten goede komen aan SOS kinderdorp Morelia in Mexico. Het is al het vierde jaar dat Martinair SOS kinderdorp Morelia ondersteunt middels deze bijzondere actie. De trouwe steun van de organisatie is zeer waardevol voor het dorp.

Karlijne Kuipers van SOS Kinderdorpen over de donatie: “Wij zijn enorm blij met het prachtige resultaat van de Martinair Reisveiling tijdens de vakantiebeurs. Het enthousiasme van het publiek was hartverwarmend om juist ook voor het goede doel te blijven bieden! Het is ook zo fantastisch dat Martinair al voor het vierde jaar het SOS kinderdorp Morelia in Mexico ondersteunt. Eerst met een bijdrage voor de bouw van het dorp en nu de afgelopen drie jaar met een bijdrage voor het levensonderhoud van de kinderen. Geweldig dat Martinair haar verantwoordelijkheid neemt om de kinderen in Morelia te blijven steunen. “

Over SOS kinderdorp Morelia
SOS kinderdorp Morelia is op 20 maart 2007 geopend en bestaat uit 14 gezinshuizen waar in totaal 109 kinderen een liefdevol thuis hebben gevonden bij hun eigen SOS moeder. Verder is er in het kinderdorp een gemeenschapshuis, een voetbalveld en een speeltuin waar de kinderen uit het dorp en de omgeving van het dorp dagelijks van genieten, een gastenverblijf, een administratiegebouw en een huis voor de dorpsdirecteur en zijn gezin.

De donatie van Martinair zal gebruikt worden voor de dagelijkse kosten in het kinderdorp. Hierbij valt te denken aan schoolgeld voor de kinderen. In deze regio bedragen deze kosten zo’n 8 euro per kind per maand.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Veiling Martinair Vakantiebeurs succesvol pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Veiling Martinair Vakantiebeurs succesvol mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */