Vanaf morgen verkrijgbaar: De Suske en Wiske van Carlo Boszhard

Speciaal voor SOS Kinderdorpen zette Standaard Uitgevers een eenmalig stripproject op. Zes bekende Nederlanders schreven hiervoor hun eigen Suske en Wiske album voor SOS Kinderdorpen. De Suske en Wiske-strip herinnert hen aan hun eigen jeugd. Morgen, 8 oktober 2016, ligt de Suske en Wiske van Carlo Boszhard in de winkel.

De Suske en Wiske van Carlo Boszhard

Waar zijn de Suske en Wiske stripboeken te koop?

De losse stripboeken zijn voor € 6,95 verkrijgbaar in de winkel, onder andere bij Bruna, Plus, Primera en The Read Shop. Of bestel de zes stripboeken in één keer voordelig via ad.nl/suskewiske voor maar € 39,95 (gratis verzonden).
 

Suske en Wiske signeermiddag

A.s. zondag 9 oktober van 15:00 tot 16:00 is de Suske en Wiske signeermiddag bij Scheltema in Amsterdam. De tekenaars én BN-ers van de nieuwe SOS Kinderdorpenreeks komen langs tijdens dit speciale Suske en Wiske event. Niemand minder dan Aaf Brandt Corstius, Karin Amatmoekrim, Gerben Valkema, Gerard Leever, Eric Heuvel en Michiel de Jong signeren de nieuwe reeks voor u dus mis dit niet!

ad.nl/suskewiske

Een deel van de opbrengst van dit unieke stripproject gaat naar SOS Kinderdorpen.


"Suske en Wiske hoort bij mijn jeugd. Als mensen volwassen worden, verliezen zij vaak het kind in zichzelf. Maar ik niet, dus ik koop ze nog altijd, om weg te dromen in een wereld waar ik mij thuis voel. Ik heb een top 5: Het laatste dwaallicht, Sterrenrood, De zingende kaars, Het statige standbeeld en De kaartendans op nummer 1. De cover zegt genoeg: een geweldig avontuur." - Carlo Boszhard

 

Lees meer over de ervaringen van Carlo tijdens het maken van haar Suske en Wiske.
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

De Schrijvers

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Vanaf morgen verkrijgbaar: De Suske en Wiske van Carlo Boszhard pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Vanaf morgen verkrijgbaar: De Suske en Wiske van Carlo Boszhard mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */