Ukraine Bike Challenge: 6.000 km motorrijden voor SOS

Vandaag ontvingen wij een cheque van ruim € 30.000,- van de motorrijders van de Ukraine Bike Challenge. Zij steunen de SOS familieversterkende programma’s in Kiev en Lugansk.


Op 2 september vertrokken de motorrijders Marc, Aswin, Bjorn en Peter vanuit Nederland met eindbestemming: Kiev, Oekraïne. Drie jaar na hun eerste succesvolle motorreis voor SOS Kinderdorpen legden deze vier werknemers van Dun & Bradstreet en Ecare de circa 6.000 kilometer af. Een bijzonder challenge voor de SOS kinderen en families.

SOS Kinderdorpen in Oekraïne
In Oekraïne zijn meer dan 1,2 miljoen kinderen getroffen door de lokale oorlog. Deze kinderen en hun families worden door SOS Kinderdorpen ondersteund met onder andere voedsel, onderwijs, medische zorg en psychologische hulp. De motorrijders bezochten een SOS Kinderdorp in de omgeving van Kiev en spraken met SOS vertegenwoordigers van de noodhulpprogramma’s in Kiev en Lugansk. Ook spraken ze met één van de families die deelneemt aan ons familieversterkend programma. Al met al was het een mooie reis die resulteerde in een prachtig bedrag voor SOS Kinderdorpen. Op de Facebook pagina van de Ukraine Bike Challenge vind je meer informatie over hun avontuur voor SOS Kinderdorpen.
Marc, Aswin, Bjorn en Peter, bedankt! Ook namens de kinderen en families uit Oekraïne!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Ukraine Bike Challenge: 6.000 km motorrijden voor SOS pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Ukraine Bike Challenge: 6.000 km motorrijden voor SOS mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */