Trouwe steun van Nationale Postcode Loterij

6 februari 2009 - De Nationale Postcode Loterij is al jaren een belangrijke steun voor ons. Tijdens het jaarlijkse Goed Geld Gala ontvingen we wederom het fantastische bedrag van 1 miljoen euro.

Dummy picture
De Postcode Loterij steunt ons al sinds 2000 met een jaarlijkse donatie. Met deze steun hebben we al veel wees- en verlaten kinderen kunnen helpen. Zo hebben we dankzij de fantastische giften een nieuw kinderdorp in Kenia kunnen bouwen. Afgelopen jaar ontvingen we een additionele donatie uit de extra trekking van 2008 van 1 miljoen euro voor de bouw van ons nieuwe kinderdorp Kumasi in Ghana.

Een nieuwe toekomst
De bouw van dit kinderdorp in Ghana verloopt voorspoedig. Naar verwachting zijn de twaalf gezinshuizen deze zomer klaar en zal het dorp haar deuren openen. 120 weeskinderen zullen samen met hun SOS-moeders een plek krijgen in het kinderdorp. Kojo Mattah, directeur van het nieuwe kinderdorp, is blij met alle steun voor het kinderdorp. “Kumasi ligt in één van de armste regio’s van Ghana en de nood is hoog. Veel kinderen hebben hun ouders verloren door hiv/aids en staan er helemaal alleen voor. Ook gebeurt het regelmatig dat ouders hun kinderen uit armoede in de steek laten. Ik verheug me erop dat we deze kinderen, die dringend hulp nodig hebben, straks een nieuwe toekomst kunnen bieden.”

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Trouwe steun van Nationale Postcode Loterij pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Trouwe steun van Nationale Postcode Loterij mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */