Transparantprijs 2016: wederom Triple A status voor jaarverslag SOS Kinderdorpen

Eind september is de jaarlijkse Transparant Prijs weer uitgereikt, de prijs voor het meest inzichtelijke en onderscheidende jaarverslag in de charitatieve sector. In de categorie 'grote goede doelen', waarin SOS Kinderdorpen valt, is de prijs gewonnen door 'Red een kind'. Wij hebben wel, net als vorig jaar, de triple A status behaald met ons jaarverslag.

De Transparant Prijs 2016

Als sociale ondernemingen transparant maken hoe hun maatschappelijke resultaten worden gerealiseerd, draagt dat bij aan vertrouwen. Volgens juryvoorzitter Herman Wijffels slagen organisaties daar steeds beter in. ‘Nederland mag trots zijn op de invloed die goede doelen en sociale ondernemingen hebben om deze wereld beter, rechtvaardiger en duurzamer te maken. Nederland heeft goud in handen.’

Triple A status voor jaarverslag SOS Kinderdorpen

In de categorie grote fondsenwervende instellingen behaalde SOS Kinderdorpen de triple A status: de hoogste score op het gebied van verantwoording, impact en communicatie. Een resultaat waar we trots op zijn omdat we transparantie over onze SOS programma's hoog in het vaandel hebben staan.

Felicitaties winnaars Transparantprijs 2016

Graag willen wij de winnaars van dit jaar van harte feliciteren: Red een Kind (grote goede doelen), Heifer (kleine goede doelen), Tony’s Chocolony (social enterprices) en Amref Flying Doctors met de impactprijs voor hun Leap project.

Lees meer over de Transparant Prijs


Aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Transparantprijs 2016: wederom Triple A status voor jaarverslag SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Transparantprijs 2016: wederom Triple A status voor jaarverslag SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */