Together4Change door naar de tweede ronde MFS II

31 maart 2010- SOS Kinderdorpen heeft samen met International Child Support, Wereldkinderen en Wilde Ganzen een gezamenlijke aanvraag voor subsidie bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken ingediend. Vandaag hebben wij gehoord dat wij doorgaan naar de eindfase.

In totaal heeft het Ministerie van Buitenlandse Zaken 43 aanvragen ontvangen en twintig van voldoende kwaliteit bevonden om door te mogen naar deze tweede ronde. Het totaalbedrag van deze 20 aanvragen is ruim 2,8 miljard euro. Er is zo'n 2,15 miljard beschikbaar. De alliantie, Together4Change, heeft zo'n 80 miljoen euro aangevraagd voor een periode van 5 jaar. De tweede ronde – het indienen van een uitgebreid programmavoorstel – sluit op 1 juli. In november 2010 wordt een besluit genomen welke allianties definitief een subsidie ontvangen..

Together4Change werkt samen in een alliantie, met het doel ons de komende vijf jaar in te zetten voor het verbeteren van de situatie van kinderen, jongeren en de gemeenschappen om hen heen in diverse ontwikkelingslanden.
Dit programma is een aanvulling op ons huidige werk.

Voor meer informatie: www.together4change.nl


 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Together4Change door naar de tweede ronde MFS II pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Together4Change door naar de tweede ronde MFS II mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */