Toelichting sponsoring SOS Kinderdorpen schaatsploeg

29 december 2010 - In de afgelopen dagen kwamen er bij ons vragen binnen over de sponsoring van de SOS Kinderdorpen schaatsploeg. We geven u daarom graag informatie over wat deze samenwerking inhoudt.

Afgelopen september doneerde hoofdsponsor Adformatie en haar moederorganisatie Uitgeverij (Wolters) Kluwer hun sponsorruimte op de pakken van de Nederlandse marathon schaatsploeg aan SOS Kinderdorpen.

Het is voor het eerst in Nederland dat een goed doel een schaatsploeg sponsort. Dit betekent dat SOS Kinderdorpen geen kosten maakt, maar baat heeft bij de media-aandacht die de schaatsploeg genereert. Het doel van de sponsoring is dan ook tweeledig: het vergroten van de naamsbekendheid van SOS Kinderdorpen en het stimuleren van fondsen werven om zoveel mogelijk kinderen een liefdevol thuis te bieden.

 Meer informatie over de SOS kinderdorpen schaatsploeg

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Toelichting sponsoring SOS Kinderdorpen schaatsploeg pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Toelichting sponsoring SOS Kinderdorpen schaatsploeg mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */