The Voice Company for SOS

Donderdag  27 november treedt zangkoor the Voice Company met het Heemsteeds Philharmonisch Orkest op in de Adelbertuskerk te Haarlem. Een avond speciaal voor SOS Kinderdorpen, waarbij de opbrengst volledig naar ons gaat.
 
Eerder dit jaar trad het koor op in de befaamde Carnegie Hall in New York. Het concert werd georganiseerd ter viering van de 70-ste verjaardag van componist Karl Jenkins. Ook de Amsterdamse Beurs van Berlage en Duitsland zijn door het koor aangedaan. Organisatoren achter de benefietavond voor SOS zijn dirigent Robert Bakker en Eric Drabbe.
 
Wil jij bij deze bijzondere avond aanwezig zijn, dan kun je via email rbpmusic@xs4all.nl of telefonisch via 0320 – 244 202 kaarten bestellen.
 
Concertgegevens
Datum - Donderdag 27 november 2014, Benefietconcert voor SOS-Kinderdorpen
Aanvang - 20.15 uur
Plaats - Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 26, 2022 DA  Haarlem
Toegangsprijs - Speciale prijs van € 12,50 (geen bespreekkosten); tijdens het concert wordt een collecte gehouden voor het goede doel.
Uitvoerenden - Het groot- en kleinkoor van The Voice Company; het Heemsteeds Philharmonisch Orkest
Dirigenten - Robert Bakker en Dick Verhoef
Programma - Het hoofdwerk van de avond is “The Peacemakers” van Karl Jenkins
Voorprogramma - Serenade (1e deel) van Johannes Brahms; Locus Iste van Anton Bruckner; Lux Aurumque van Eric Whitacre; Prince Igor Polovtsian Dances van Alexander Borodin.
Kaarten bestellen - via email rbpmusic@xs4all.nl of telefonisch via 0320 – 244 202.

The Voice Company
The Voice Company is een laagdrempelig koor dat werkt met projecten en workshops. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een onderwerp of stuk dat ze aanspreekt. Plezier en vrijheid staan voorop en er zijn mogelijkheden voor werkelijk iedereen.
 
Voor meer informatie over het koor en de dirigenten kijk je op robertbakker.nl
 
 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= The Voice Company for SOS pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / The Voice Company for SOS mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */