Studenten maken tijdens UITdagen kennis met Utrecht én SOS Kinderdorpen

8 augustus 2011 - Eén van Nederlands grootste studentenevenementen, de Utrechtse Introductie Tijd (UIT), gaat maandag 15 augustus van start.

De UIT staat in het teken van kennismaken met medestudenten, de onderwijsinstellingen, cultuur, sport- en gezelligheidsverenigingen maar ook zeker kennismaken met de stad Utrecht.

In the spotlights: SOS Kinderdorpen
Ook besteedt de UIT ieder jaar aandacht aan een goed doel. Dit jaar is dat SOS Kinderdorpen. De organisatie van de UIT hoopt tijdens de UIT naast veel naamsbekendheid over ons onder de studenten ook nog eens 7000 euro binnen te halen.

Over de UIT
De UIT wordt georganiseerd door de Introductie Commissie Utrecht (ICU) in opdracht van de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht en in samenwerking met diverse studentenverenigingen en onderwijsinstellingen in Utrecht.

Beeldmateriaal en toegang
Journalisten en fotografen zijn van harte welkom om (onderdelen van) de UIT bij te wonen. Zij kunnen zich hiervoor aanmelden bij Marieke Groeneveld, Functionaris Communicatie ICU 2011 (communicatie@introductie-utrecht.nl). Voor sommige onderdelen is een polsbandje verplicht, dat via onderstaande contactpersonen is aan te vragen.

Meer informatie
Het volledige programma van de UIT 2011 is te vinden op www.utrechtseintroductietijd.nl.
Website voor de mobiele telefoon: m.uit2011.nl.
Twitter: twitter.com/UIT2011.

Contact
Marieke Groeneveld, Functionaris Communicatie ICU 2011, (030) 253 2234 (tijdens de UIT doorgeschakeld naar mobiel), communicatie@introductie-utrecht.nl.
Bij geen gehoor: Wietske de Lange, persvoorlichter Universiteit Utrecht, (030) 253 4073, w.delange@uu.nl.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= SOS Kinderdorpen onder de aandacht tijdens UITdagen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / SOS Kinderdorpen onder de aandacht tijdens UITdagen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */