Stripactie Suske en Wiske levert prachtige donatie op

De unieke stripactie die Standaard Uitgevers en De Persgroep in samenwerking met de zes bekende Nederlanders Guus Meeuwis, Wilfred Genee, Aaf Brandt Corstius, Esther Verhoef, Karin Amatmoekrim en Carlo Boszhard initieerde, heeft €47.500,- opgeleverd voor SOS Kinderdorpen. Een prachtig resultaat!


Het opgehaalde bedrag was het resultaat van de verkoop van de strips, de veiling van de originele platen en de verkoop van de luxe collectie. Daarnaast heeft de actie, mede dankzij de inzet van de bekende Nederlanders, geresulteerd in heel veel media-aandacht voor onze programma's.
 
Met deze donatie kunnen wij, SOS Kinderdorpen, ervoor zorgen dat kinderen zonder ouders of een veilig thuis alsnog in een liefdevolle familie kunnen opgroeien. Met de donatie gaan we onder andere in  Roemenië, Indonesië en Ghana kwetsbare families ondersteunen via onze familieversterkende programma's. En geven we kinderen die er alleen voor staan een nieuwe familie in een SOS kinderdorp. Hier groeien ze op onder de liefdevolle vleugels van een SOS moeder.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Stripactie Suske en Wiske levert prachtige donatie op pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Stripactie Suske en Wiske levert prachtige donatie op mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */