Steun Oranje en WorldCoaches

8 juli 2010 – De Telegraaf biedt haar lezers een unieke kans om Oranje succes te wensen tijdens de finale. Tegelijkertijd steunt de krant WorldCoaches met deze actie.

Iedereen kan via de nationale speurdersactie ‘Steun Oranje’ voor vijf euro Oranje succes wensen. Een groot deel van de opbrengst gaat naar WorldCoaches.
Via www.speurdersindekrant.nl/achteroranje kan je tot 17.00 je gelukwens doorgeven.

Over WorldCoaches
De KNVB leidt al vele jaren coaches op in ontwikkelingslanden. Met WorldCoaches zet de organisatie de voetbalsport in als instrument om kinderen te bereiken en een kans te bieden. Nieuw dit WK is de samenwerking met ons. Het programma leidt voetbalcoaches, maar vooral ook ‘levenscoaches’ op, waarbij de coach een rolmodel is binnen en buiten het veld. Kinderen worden door hun coach aangespoord om hun best te doen, op het veld, maar juist ook daarbuiten. Van hun coach krijgen ze voorlichting over HIV/aids, criminaliteit en gezondheid. Zo werken de KNVB en SOS Kinderdorpen samen aan een betere toekomst voor kinderen in Zuid-Afrika.
Kijk ook op www.geefeenworldcoach.nl

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Steun Oranje en WorldCoaches pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Steun Oranje en WorldCoaches mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */