Speciale TNT Post Jubileumzegel voor SOS-Kinderdorpen

6 mei 2009 - Dit jaar eert TNT Post vijf charitatieve organisaties, waaronder ook SOS-Kinderdorpen, met een eigen postzegel.

De reden hiervoor is ons 60-jarig jubileum. De andere vier “jubileumorganisaties” zijn: KWF Kankerbestrijding, de Vogelbescherming, Cordaid – Mensen in Nood en de Zonnebloem.

De rode draad in het ontwerp is “eenheid in verscheidenheid”. Alle vijf de hulporganisaties hebben een unieke doelstelling en een eigen karakter. Op het postzegelvel vormen zij samen, ondanks alle verschillen, één geheel: Iedere organisatie is uitgebeeld en ondergebracht in één van de lagen van een vitrinekast. Op het postzegelvel is SOS-Kinderdorpen herkenbaar door de transparante blokken voorzien van foto’s van kinderen uit alle windstreken.  De blokken zijn samen met speelgoedblokken gestapeld als huisjes, een herkenbare uitbeelding van ons werk: wees- en verlaten kinderen op laten groeien in een gezin in één van onze kinderdorpen.

Vanaf 12 mei zijn deze postzegels te koop. De postzegels (10 stuks) zijn samen met 5 vrolijke kaarten als set verkrijgbaar bij de reguliere verkooppunten, de vestigingen van supermarktketen Super de Boer en via www.tntpost.nl/collecteclub. De frankeerwaarde van de postzegel is € 0,44. De set is te koop voor 5,50 euro en daarvan gaat 1,10 euro naar de goede doelen.

Kijk voor uitgebreide informatie op www.tntpost.nl/jubileum .

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Speciale TNT Post Jubileumzegel voor SOS-Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Speciale TNT Post Jubileumzegel voor SOS-Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */