SOS ontvangt prachtige bijdrage Nationale Postcode Loterij

Tijdens het Goed Geld Gala van de Nationale Postcode Loterij ontving SOS Kinderdorpen gisteren maar liefst 1.350.000,- euro om nog meer kinderen te laten opgroeien in een liefdevolle familie.

Al sinds 2000 is SOS Kinderdorpen jaarlijks een van de beneficianten van de Nationale Postcode Loterij waarmee het internationale werk van SOS kan worden voortgezet en uitgebreid. Sinds 2000 heeft SOS Kinderdorpen ruim 26 miljoen euro mogen ontvangen. Deze schenkingen van de Postcode Loterij hebben zo inmiddels bijgedragen aan de toekomst van vele duizenden kinderen over de hele wereld die er alleen voor stonden. De Nationale Postcode Loterij is de grootste goede doelenloterij van Nederland. Door mee te doen steunen mensen met 50% van hun inleg, 95 goede doelen, waaronder SOS Kinderdorpen. 

Een belangrijke bijdrage

Margot Ende, algemeen directeur SOS Kinderdorpen, over het belang van de bijdrage van de loterij: “Met de steun die wij jaarlijks ontvangen van de Nationale Postcode Loterij kunnen we kinderen die er alleen voor staan blijvend een plek in een familie geven. Met hun structurele bijdrage draagt de loterij bij aan een stabiele familiebasis voor kinderen wereldwijd. We zijn de loterij en natuurlijk de deelnemers zeer dankbaar voor hun trouwe steun.”  

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= SOS ontvangt prachtige bijdrage Nationale Postcode Loterij pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / SOS ontvangt prachtige bijdrage Nationale Postcode Loterij mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */