Hun situatie is ellendig, maar als u nú helpt niet hopeloos.

U heeft in de media al een tijd niets meer gehoord over Sri Lanka. Na een jarenlange burgeroorlog lijkt de rust er te zijn teruggekeerd. Maar voor de honderdduizenden vluchtelingen in het land is het drama nog niet voorbij.

Honderden kinderen in Sri Lanka zijn op de vlucht voor het geweld hun ouders kwijtgeraakt. Zij moeten zich dagelijks zien te redden in overvolle vluchtelingenkampen. Alleen, ver van huis, zonder vader, moeder of familie.

Help de kinderen aan een veilige plek
SOS-Kinderdorpen geeft deze kinderen de zorg die zij nodig hebben. Wij hebben recent de bouw van een eerste nooddorp voltooid, zodat we nu onderdak kunnen bieden aan 400 kinderen. Zij krijgen hier een veilige plek en directe hulp zoals onderdak, voedsel, medische verzorging en psychosociale begeleiding. Tegelijkertijd gaan wij op zoek naar de vermiste ouders. 

Help deze kinderen in Sri Lanka alstublieft en doneer vandaag nog!


Lees ook:
- meer over de situatie in Sri Lanka en wat wij met uw steun kunnen doen.
- nieuwsberichten over de situatie in Sri Lanka.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= SOS-Kinderdorpen start noodhulp voor vluchtelingen in Sri Lanka pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / SOS-Kinderdorpen start noodhulp voor vluchtelingen in Sri Lanka mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */