SOS Kinderdorpen keert terug met een landelijke Aan de Bakdag

Donderdag 20 oktober 2016 zal de eerste landelijke Aan de Bakdag plaatsvinden. Meer dan 10.000 kinderen van 500 BSO’s in heel Nederland gaan bakken, versieren en verkopen voor SOS Kinderdorpen. Met de verkoopopbrengst ondersteunen ze een basisschool in Aboisso, Ivoorkust.

aan de bakdag verkoopAan de Bakdag is een initiatief van SOS Kinderdorpen en Dr. Oetker. “ Naar aanleiding van de enthousiaste reacties van de BSO’s van vorig jaar, besloten wij dit jaar om van Aan de Bakdag een nationaal evenement te maken.”

Gratis bakpakket voor BSO's

Om de deelnemende BSO’s op weg te helpen, biedt Dr. Oetker een bakpakket aan met Cupcake basismixen, toppings, decoratiestiften, zachte parels en fondants. Op aandebakdag.nl kunnen de kinderen inspiratie opdoen voor stoere, gekke en kleurrijke cupcakes.

Cupcakes bakken voor schoolboeken en krijtjes

De verkoop van de zelfgebakken cupcakes vindt plaats op de BSO’s. Op aandebakdag.nl zijn hier promotiematerialen en handige tips voor te vinden. Betaling kan contant of door 'bakdag' te smsen naar 4333. Met de uiteindelijke opbrengst, die door Dr. Oetker wordt verdubbeld tot een maximum van € 35.000 euro, helpen de BSO’s ruim 200 kinderen van de SOS basisschool in Aboisso, Ivoorkust.

Bak jij thuis ook cupcakes voor SOS Kinderdorpen?

Voor de kinderen die niet gaan bakken op de 500 BSO’s, wees niet getreurd, je kunt natuurlijk ook thuis bakken! Koop of maak een cupcake mix en kijk op de website van aandebakdag voor handige tips over de voorbereiding, het versieren en het verkopen van jouw eigen cupcakes. Veel succes en plezier alvast!Aanmelden nieuwsbrief

Wil je het laatste nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= SOS Kinderdorpen keert terug met een landelijke Aan de Bakdag pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / SOS Kinderdorpen keert terug met een landelijke Aan de Bakdag mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */