Postcode Loterij verlengt samenwerking!

Al sinds 2000 is SOS Kinderdorpen een van de beneficiënten van de Nationale Postcode Loterij. Afgelopen week werd bekend dat de Loterij onze samenwerking wederom verlengt.

Jaarlijks ontvangen wij van de grootste goede doelen Loterij van Nederland een bijdrage van 1,3 miljoen euro om ons werk te kunnen voortzetten en uitbreiden. Na een zorgvuldige evaluatie, die iedere 5 jaar plaatsvindt, heeft de Postcode Loterij besloten onze samenwerking de komende 5 jaar weer te verlengen. 

'U een kans, zij een kans'
Sinds de samenwerking met de Nationale Postcode Loterij hebben we dankzij hun schenkingen bij kunnen dragen aan de toekomst van duizenden kinderen over de hele wereld. We hebben nieuwe kinderdorpen kunnen opzetten in Meru en Kisumu, Kenia en ontvingen een extra bijdrage van ruim 1,6 miljoen euro voor het project ‘Red mijn Moeder'. 

Namens de SOS kinderen danken we de Nationale Postcode Loterij voor hun vertrouwen in ons werk en voor hun steun!                                                      
                                                                       
                                

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Postcode Loterij verlengt samenwerking! pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Postcode Loterij verlengt samenwerking! mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */