Oranje paprika voor SOS

Onze ambassadeur Hans van Breukelen heeft donderdag 22 mei het startschot gegeven voor de COOP Oranje Kanjercampagne. Basisschool De Wegwijzer haalde met een speciale paprika-race een mooi startbedrag van 781 Euro op voor het nieuwe SOS Kinderdorp in yammoussoukro, Ivoorkust. De komende 7 weken wordt 10ct van elke verkochte oranje paprika bij COOP aan SOS Kinderdorpen gedoneerd.

Die donderdagochtend arriveerden de leerlingen van De Wegwijzer bij de COOP in Eemnes, waar Hans van Breukelen ze opwachtte. Met aandachtig luisterende kinderen om hem heen, vertelde Hans 'zijn' verhaal over SOS Kinderdorpen. daarna was het tij voor actie. En daar wist de oud-profvoetballer wel raad mee. Met een enorme dosis energie legde Hans als eerst het paprika-race-parcours af en verzamelde veel paprika's. De kinderen stonden te trappelen om Hans te verbeteren en haalden in teams een grote hoeveelheid paprika's op. Hans: "Prachtig om te zien dat kinderen zich inzetten voor andere kinderen."

De dag werd afgesloten met het bekend maken van het winnende team en het opgehaalde bedrag voor SOS Kinderdorpen. Onder luid applaus werd de cheque overhandigd. "Een waanzinnige aftrap van de oranje paprika actie en een prachtig startbedrag voor SOS Kinderdorpen."

COOP doneert van alle verkochte oranje paprika's 10 ct aan SOS Kinderdorpen. Als klap op de vuurpijl maakten zij bekend dit bedrag aan het einde van de actie te verdubbelen.


SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Oranje paprika voor SOS pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Oranje paprika voor SOS mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */