Moeders in het zonnetje

Zondagochtend 10 mei organiseerde SOS Kinderdorpen het Grote Moederdag Ontbijt op Bed: bijna honderd moeders werden verwend met een heerlijk ontbijt op mooi opgedekte bedden die klaarstonden op het hoofdstedelijke Museumplein. Hotel Marriott en het Renaissance Hotel boden de heerlijke ontbijtjes aan: verse smoothies, versgemalen koffie, knapperige sandwiches en vers bosfruit. Kinderen konden hun moeders opgeven door te vertellen waarom hun moeder juist zo onmisbaar voor ze is. 
 
Met uitzicht op het Rijksmuseum werden de moeders, vaders en kinderen door SOS Kinderdorpen verwend met een bijzonder ontbijt. Kinderen konden onder begeleiding naar hartenlust cupcakes versieren voor mama in de speciale 'Cupcake tent' van SOS-partner Dr. Oetker. Lekker en leuk! Directeur Margot Ende van SOS Kinderdorpen benadrukt het belang van familieliefde voor kinderen: "We organiseren dit jaar voor de tweede keer het Grote Moederdagontbijt op Bed, omdat we op deze manier aandacht willen vragen voor het belangrijke werk van de SOS moeders. Zij zorgen wereldwijd voor wel tien SOS kinderen per moeder, door ze alle mogelijke liefde, wijsheid en vertrouwen te bieden. Want wij weten als geen ander hoe belangrijk het is voor een kind om op te groeien in een liefdevol en veilig thuis. Dat is de basis waardoor een kind zich optimaal kan ontwikkelen tot een kansrijke volwassene. En om kinderen die kans te geven, is het werk van SOS Kinderdorpen zo belangrijk. Maar dat geldt voor alle moeders wereldwijd, ook voor de moeders in Nederland. En dat laten we bij deze zien door de moeders in Nederland in het zonnetje te zetten!" 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Moeders in het zonnetje pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Moeders in het zonnetje mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */