Win een SOS Moederdag ontbijt op bed!

Zondag 10 mei is het Moederdag, dé dag om de allerliefste moeder extra in het zonnetje te zetten. En dat kan dit jaar op een wel heel bijzondere manier: met een SOS Moederdag ontbijt op bed... op het Amsterdamse Museumplein!

In prachtig opgemaakte bedden en omringd door geurende bloemen mogen de moeders met hun familie (maximaal 4 personen) genieten van een super-de-luxe verwenontbijt, aangeboden door Hotel Marriot en het Renaissance Hotel in Amsterdam. Kinderen kunnen ondertussen onder begeleiding naar hartenlust heerlijke cupcakes versieren voor mama in de speciale 'Cupcake tent' van onze partner Dr. Oetker. Lekker en leuk!

Hoe doe je mee?
SOS Kinderdorpen weet als geen andere hoe belangrijk moeders zijn: ze zijn onmisbaar voor een kind. Je maakt kans op een plekje in één van de heerlijke bedden, als kinderen -klein en groot!- de volgende zin op originele, liefdevolle en vooral eigen wijze kunnen afmaken.

Mijn moeder is voor mij onmisbaar, want...

Mail de zin met contactgegevens voor 8 mei 2015 einde dag naar acties@soskinderdorpen.nl . In de mail kun je ook je voorkeur voor tijd aangeven: 9.30 uur, 10.30 uur of 11.30 uur. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de opgegeven voorkeur. Eventuele dieetwensen van de gelukkige winnaars van de SOS Moederdag ontbijt op bed-actie horen we graag!

Wil je zeker zijn van een plek in één van de bedden en een heerlijk ontbijt, maar ben je niet zo van de slagzinnen? Dan kun je je ook voor €25.- aanmelden via het genoemde emailadres. Het volledige bedrag komt ten goede aan SOS Kinderdorpen.


Voorwaarden
De actie wordt georganiseerd door SOS Kinderdorpen en verloopt uitsluitend via acties@soskinderdorpen.nl -- Deelname is mogelijk tot en met 8 mei 2015, op 8 mei 2015 maakt SOS Kinderdorpen de winnaars bekend, SOS neemt persoonlijk contact op met de prijswinnaars -- De prijs is een Moederdag ontbijt op bed voor maximaal vier personen en wordt uitgeserveerd op locatie op het Amsterdamse Museumplein -- De prijs is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs en over de uitslag wordt niet gecommuniceerd-- Medewerkers van SOS mogen niet deelnemen aan de actie -- Door deelname aan de actie is de deelnemer akkoord gegaan met de voorwaarden


 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Win een SOS Moederdag ontbijt op bed! pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Win een SOS Moederdag ontbijt op bed! mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */