Martin Garrix zet zich in voor SOS Kinderdorpen

24 februari 2017 - DJ/producer Martin Garrix maakte vandaag bekend dat hij zich als vriend van SOS Kinderdorpen in gaat zetten. Om de samenwerking af te trappen, bezocht hij een SOS kinderdorp in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad.

Martin Garrix met kinderen in Zuid Afrika SOS KinderdorpenAls onderdeel van de samenwerking met SOS Kinderdorpen, wil Martin Garrix anderen aanmoedigen om zich ook in te zetten voor de organisatie. “Mijn zusje en ik zijn opgegroeid met lieve en zorgzame ouders. We zijn heel erg close. Zij hebben een enorme rol gespeeld bij mijn succes, zeker omdat ik zo jong was toen mijn carrière begon. Mijn familie was er altijd voor mij en hun onvoorwaardelijke steun betekent ontzettend veel voor mij. Ik vind het vreselijk om te zien dat zoveel kinderen wereldwijd niet de steun van een familie hebben’, zegt de 20-jarige DJ/Producer. “Als vriend van SOS wil ik kinderen helpen en hopelijk nog meer mensen inspireren om betrokken te zijn bij deze organisatie”.

Help jij ook mee? SMS 'Martin' naar 4333 en doneer eenmalig € 3

Martin Garrix bezoekt SOS kinderdorp in Zuid-Afrika

Martin Garrix bezocht een SOS kinderdorp in Kaapstad. Daar kon hij zien wat een verschil de organisatie maakt voor kwetsbare kinderen. Kinderen die de ouderlijke zorg zijn verloren worden opgevangen in een SOS familie. In een familiehuis groeien de kinderen op met een SOS moeder en SOS broertjes- en zusjes. Tot groot plezier van de SOS kinderen draaide Martin Garrix een korte set voor hen. Een onvergetelijk moment voor alle SOS families.

Een inspiratie voor jongeren wereldwijd

“Wij zijn zeer verheugd dat Martin Garrix onze nieuwe internationale SOS-vriend is’, zegt Stephen Miller, nationaal directeur van SOS Kinderdorpen Zuid-Afrika. “Martin Garrix is de jongste nummer één DJ van de wereld ooit. Hij inspireert miljoenen jonge mensen wereldwijd om hun dromen te verwezenlijken waardoor hij als geen ander bij onze organisatie past.”

Support net als Martin Garrix SOS Kinderdorpen en SMS 'Martin' naar 4333. Zo doneer je € 3. Of doneer online.

Ja, ik support ook!

Foto: Louis van Baar
 

 

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Martin Garrix zet zich in voor SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Martin Garrix zet zich in voor SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */