Kom naar het SOS Kinderdorpen Familiedebat

Op woensdag 13 mei organiseert SOS Kinderdorpen voor het derde jaar het Familiedebat. Met dit jaar als onderwerp: De kracht van het dagelijkse familieleven op het leven van kinderen. Het debat in het Amsterdam Museum is open om bij te wonen.

Onder leiding van presentator en schrijver Rick de Leeuw, die zelf opgroeide in internaten, gaan verschillende nationale en internationale experts en ervaringsdeskundigen uit de sector van de familiezorg debatteren over de kracht van familieleven.

SOS Kinderdorpen Familiedebat
Datum 13 mei
Tijd10.00 uur - 11:30 uur
Locatie Auditorium van het Amsterdam Museum, het voormalig Burgerweeshuis, in Amsterdam

Het debat wordt georganiseerd in aanloop naar Wereld Familiedag, op vrijdag 15 mei. In de afgelopen twee edities stonden de debatten in het teken van de impact van ons werk (2013) en wat armoede doet met een kind (2014). Bij laatstgenoemde waren onder meer kinderombudsman Marc Dullaert en SOS ambassadeur Annemarie van Gaal aanwezig. Bekijk hieronder een samenvatting van dit debat.

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kom naar het SOS Kinderdorpen Familiedebat pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Kom naar het SOS Kinderdorpen Familiedebat mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */