Knaak voor Raak doneert recordopbrengst

Hoogste KNAAK VOOR RAAK opbrengst ooit voor SOS Kinderdorpen door hockeyers Union Jongens C1

De actie levert jaarlijks per doelpunt, strafcorner, tip-in, of andere wijzen van scoren steeds minimaal € 2,50 op. Elk element kan door meerdere sponsoren ondersteund worden, waardoor bijvoorbeeld een doelpunt uit een strafcorner inclusief tip-in, al direct meerdere knaken kan opleveren.

          


Zowel de spelers als de knaak-sponsoren kijken wekelijks met plezier naar de opbrengst uit, omdat ieder zich bewust is van ook een ander resultaat. Met elke € 25,00 kan namelijk voor een kind elders op de wereld, al voor een maand een veilig thuis, geborgenheid en onder meer ook onderwijs bekostigd worden. De sportieve prestaties van de heren liegen er ook niet om: het team heeft lang op de eerste plaats gestaan en is dit seizoen uiteindelijk op de tweede plaats geëindigd. En er zijn maar liefst 117 doelpunten gescoord. Voor het komend seizoen ligt de lat voor deze jonge sporters alweer hoog. Voor zowel de sportieve prestaties als ook voor de opbrengsten!

De actie wordt uiteraard dankbaar ondersteund door SOS Kinderdorpen die, samen met dit jongensteam, nog veel meer sportteams oproept om deze actie over te nemen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Knaak voor Raak doneert recordopbrengst pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Knaak voor Raak doneert recordopbrengst mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */