Kim-Lian van der Meij nieuwe ambassadeur SOS Kinderdorpen

Met trots kunnen we bekendmaken dat Kim-Lian van der Meij onze nieuwe ambassadeur is! Samen met Jan Smit, ambassadeur van het eerste uur, reisde zij in mei al naar Macedonië om een aantal van onze projecten te bekijken.

Kim-Lian nieuwe ambassadeur SOS Kinderdorpen

“Vanaf vandaag ben ik een nieuwe ambassadeur voor SOS Kinderdorpen, de organisatie die wereldwijd ruim 80.000 kinderen die er alleen voor staan aan een liefdevolle SOS familie helpt, in 134 landen en gebieden. Zo ook in Skopje, Macedonië, waar ik met eigen ogen heb kunnen zien wat voor geweldig werk de organisatie doet.”  Ik ben blij dat Jan me op deze reis heeft uitgenodigd en dat ik het werk van SOS Kinderdorpen beter heb leren kennen. Als moeder weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen een stabiele en liefdevolle plek hebben om op te groeien, bij een familie waar ze onbezorgd kind kunnen zijn. Dat gun je toch ieder kind? Ik vind het dan ook een voorrecht dat ik nu ambassadeur ben van SOS Kinderdorpen en zo een bijdrage kan leveren aan hun missie, hoe groot of klein die bijdrage ook is ”.

Lees ook:
Hele persbericht over ambassadeurschap
Jan Smit en Kim-Lian zingen voor SOS Kinderdorpen
Projectbezoek Kim-Lian in Macedonië

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je meer nieuws van SOS Kinderdorpen ontvangen? Meld je dan direct aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

SOS Kinderdorpen en de Postcode LoterijSOS Kinderdorpen en CBF KeurmerkSOS Kinderdorpen en ANBI 
 
Giro: 2280
Iban: NL90INGB0000002280 

Disclaimer   Privacy en cookies
Volg ons via   Facebook Twitter Youtube  Pinterest

/* pageName= Kim-Lian van der Meij nieuwe ambassadeur SOS Kinderdorpen pagePrefix= breadCrumb=Actueel / Nieuwsoverzicht / Kim-Lian van der Meij nieuwe ambassadeur SOS Kinderdorpen mainDomain=sos-kinderdorpen.nl langIdentifier=NL:nl,nl */